събота, 6 януари 2018 г.

Ангелски числа - Поредици от числа - Повтарящи се 2 - 2 22 222 2222


Числото 2 е свързано с атрибутите и енергиите на мира, добротата, дипломацията, приятелството, миротворството, нежността, очарованието, проницателността, чувствителността, екипността, духовността, хармонията, сътрудничеството, спокойствието, подкрепата, вниманието към детайла, решителността, интуицията, посредничеството, приспособимостта, предаността, подсъзнанието, вниманието, адаптивността, гъвкавостта, дуалността, интуицията, предпазливостта, емоционалеността, любящо отношение, разбирането, благодатта, предаността, баланса, самоотдаването, дипломацията, вяра и доверие и вашата Божествена житейска цел  и мисия на душата.

Числото 2 е вибрацията и енергията на баланса, дипломацията, чувствителността, интуицията и емоциите и 2 също е любовна и хармонична вибрация. Това е числото на толерантността,
издръжливостта и вниманието и същността на числото 2 е равновесие на Ин и Ян енергиите  (полярностите) на Вселената.

А повтарящото се Ангелско число 2 е послание, за да имате вяра, доверие и смелост, докато вашите молитви се проявяват в живота ви, дори и това да не е очевидно още. Може да е необходимо търпение, но можете да сте сигурни, че всичко ще се прояви най-добре.

Същността на Царското число 22 е неограничен потенциал на майсторство във всички области - духовна, физическа, емоционална и умствена. Числото 22 е свързано с баланс, проявяване на чудеса и нови възможности. Когато Ангелското число 22 се повтаря в живота ви, вие сте помолени да приемете балансирана, хармонична и мирна позиция във всички области на живота си. Посланието е да запазите вярата и да устоите в личните си истини.

Съобщението на Ангелското число 222 е, че всичко ще се превърне в най-доброто в дългосрочен план. Не поставяйте енергиите си в негативността - знайте, че всичко се подготвя от духа за най-доброто на всички участници в ситуацията. Повтарението на Ангелското Число 222 също ви напомня да поддържате добрата работа, която вършите, тъй като Проявленията идват.

Числовата серия 2222 показва, че новите засадени идеи започват да приемат форма и да се превръщат в реалност за вас. Проявлението скоро ще бъде очевидно, затова поддържайте позитивно отношение и продължете с добрата си работа. Продължавайте да държите мислите положителни, продължете с позитивните утвърждения и с визуализациите. Получаването на наградите е точно пред вас.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: