неделя, 7 януари 2018 г.

Ангелски числа - Поредици от числа -Повтарящи се 3 - 3 33 333 3333


Числото 3 резонира с вибрациите и енергиите на насърчаване, помощ, комуникация, свобода, приключение, изобилие, вдъхновение, творчество, сговорчив, визионер, хумор, енергия, растеж, разширяване, спонтанност, широко мислене, оптимизъм, доброта, реч, вяра, надежда и милосърдие, култура, остроумие, любител на забавното, търсач на свобода, смел, приключенски дух, изобилен, брилянтен, без конфронтация, отворен канал, ритъм, любов към удоволствията, радост, изкуство, страст, изненада, интелигентност, чувствителност, психическа способност, социалност, самоизразяване, привлекателност, ентусиазъм, младост, съживяване, въображение, проявление и изразяване на вашите желания.

Числото 3 е същността на Троицата - ум, тяло, дух и е тройната природа на Божествеността. То символизира принципа на "растежа" и означава, че има проявен синтез - това въображение и изливане на енергия са в действие. Числото 3 изразява принципа на нарастване, разширяване, растеж и изобилие на физическо, емоционално, умствено, финансово и духовно ниво.

Числото 3 се отнася до възнесените мастери (велики духовни учители, които някога са ходили на Земята, както и божествата известни от различните религии.) 

Числото 3 = връзката с Исус.

Когато Ангелското число 3 постоянно се явява, това означава, че Възнесените Мастери са близо до вас. Те са отговорили на вашите молитви и искат да ви помогнат и да ви подкрепят във вашите усилия и във вашата Божествена житейска цел и духовна мисия.

Числото 33 е главно число ( Велик Учител ) и посланието е - "всичко е възможно". Ако случайно се обмисля ново начинание или значителна промяна в живота, повтарящото се ангелско число 33 ви казва, че ако вашата цел или причина за промяна е висша и Вашите намерения са положителни, вашите желания ще се проявят и ще дойдат плодовете и промените ще бъдат успешни с помощта на вашите ангели и вселенските енергии.

С повтарянето на последователността от числа 333, се дава послание - трябва да има вяра в човечеството. Възнесените Майстори работят с вас на всички нива. Те обичат, водят и защитават - винаги. Когато Ангелското число 333 се повтаря във вашия живот, вие сте помолени да се обърнете към Възнесените Учители за любов, помощ и дружба. Те ще ви дадат напътствия за вашия път и ако се чувствате объркани или смутени по отношение на вашата житейска цел, помолете ангелите и възнесените учители за помощ. Те чакат молбата ви.

Повтарящата се последователност на числа 3333 показва, че възнесените учители и ангели са близо до вас по това време, уверявайки ви за любовта, подкрепата и присъствието си.

Когато забележите, че ангелското число 3333 се повтаря, по-често се обръщайте към възнесените учители и ангели. Те са наясно с вашата позиция или ситуация и знаят най-добрия начин нещата да се развият към най-доброто. Те ще ви помогнат и ще ви насочат през следващата фаза на вашия живот и изчакват да се свържете с тях.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: