понеделник, 8 януари 2018 г.

Ангелски числа - Поредици от числа - Повтарящи се 4 - 4 44 444 4444



Числото 4 резонира с вибрациите и енергиите на упорита работа, сигурност, практичност, производителност, благодарност, традиция, солидни основи, сигурно съзнание, самоконтрол, лоялност, добросъвестност, висок морал и етика, традиционни ценности, честност, консервативност, решителност, сериозен строител, прогрес, изпълнител, управление, реалистични ценности, стабилност, цялостност, единство, способност, справедливост, целево ориентиране, система, ред, организация и прецизност, честност и почтеност, отговорност, вътрешна мъдрост, изграждане, сериозност, дисциплина, надеждност, убеждение, самодисциплина чрез работа и служба, страст и стремеж.

Числото 4 представлява четирите елемента - Въздух, Огън, Вода, Земя и четирите свещени посоки - Север, Юг, Изток и Запад.

Числото 4 символизира принципа на даване на форма на идеите и означава работа и производителност. Същността на 4 е сигурността, усърдната работа и стабилните основи. Тя е конструктивна, реалистична, традиционна и предпазлива и е числото на системата, реда и управлението. Тази вибрация е свързана с енергия, хармония и сътрудничество и е вратата към осветяване и / или иницииране.

Когато Ангелското число 4 постоянно се появява, това показва, че вашите ангели са около вас и с вас. Ангелите ви предлагат подкрепа и вътрешна сила, за да ви дадат възможност да извършите необходимата работа. Те разбират, че се стремите към вашите цели и стремежи и ви молят да ги повикате за помощ, подкрепа, напътствия и емоциите на любов и сигурност.
  
Повтарящата се поредица "Ангелско число 44" показва, че в този момент ангелите ви заобикалят и ви обичат и подкрепят. Имате много силна и ясна връзка с ангелското царство и сте помолени да използвате това във ваша полза и в полза на другите.

Посланието на Ангелското число 444 е, че няма от какво да се страхувате ... всичко е както трябва и всичко е наред. Нещата, с които работите или с които ще работите, ще бъдат успешни. Повтарянето на Ангелското 444 е индикация, че сте заобиколени от ангели, които ви обичат и подкрепят и тяхната помощ е винаги наблизо.

Когато 4444 се появява многократно, това е индикация, че сте заобиколени от ангелите си. Ангелите са на ваша страна, за да ви уверят в присъствието, любовта и помощта. Те се грижат за вас и ви подкрепят в работата и ежедневния живот. Те ви насърчават да продължите да работите в посока към вашите цели и стремежи, тъй като успехът и постиженията са пред вас. 

Ангелското число 4444 е послание, че помощта е наблизо и всичко, което трябва да направите, е да потърсите ангелска помощ и напътствие.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: