сряда, 17 януари 2018 г.

АНГЕЛСКОТО ЧИСЛО 10


Числото 10 носи енергиите както на числото 1, така и на числото 0.

10 резонира с вибрациите и енергиите на лидерството, оптимизма, доверието, независимостта, творческите сили, успеха, енергията, оригиналността, адаптивността, решителността и индивидуалността.

10 се редуцира до единичната цифра от 1 (1 + 0 = 1). Числото 1 резонира с атрибутите на самоуправление, ново начало и мотивация, дейност и напредък, постижение и успех.

1 също ни напомня, че ние създаваме собствените си реалности с нашите убеждения, намерения и действия.

0 е номерът на "Божията сила" и Универсалната енергия и укрепва, усилва и увеличава вибрациите на числата, с които се появява. 0 също се отнася до развиването на духовните аспекти.

Ангелското 10 е послание, че получавате прозрения и напътствия от вашите ангели чрез вашите идеи, мисли, видения и чувства. Обърнете специално внимание на интуицията си по това време и предприемете положителни действия според указанията.

Ангелското 10 ви насърчава да се движите напред в живота си с вяра и да се доверите, че сте на правилния път по всякакъв начин. Не се страхувайте, тъй като вашите ангели ви водят и  подкрепят на всяка крачка от пътя. Имайте вяра, че вашите вътрешни умове ви водят в правилната посока и ще намерите бъдещия си успех по избрания от вас път.

Повярвайте на ангелите си и на универсалните енергии.

 Ангелското число 10 носи послание, да вървите напред в новите посоки и да погледнете към новото начало с оптимистично и позитивно отношение, тъй като те ще се окажат благотворни и полезни за вас по много начини, сега и в бъдеще.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: