вторник, 9 януари 2018 г.

Ангелски числа - Поредици от числа - повтарящи се 5 - 5 55 555 5555


Числото 5 резонира с влиянията и атрибутите на личната свобода, неконвенционалността, индивидуализма, непривързаността, големите промени в живота, извлечените поуки от живота
чрез опит, вземане на важни решения и житейски избори, смелост, мотивация, телепатия, интелект, действия, влияние, авантюризъм, чувственост, естественост, жизненост, здраве, съчувствие, мотивация, конкурентоспособност, идеализъм, любопитство, магнетизъм, любов към удоволствието, изобретателност, находчивост, импулсивност, енергия, пътуване, възбуда, благоприятни възможности.

Числото 5 символизира принципите на мултиплициране, прогресия и страст и означава необходимост от промяна, разнообразие и нов растеж. То се отнася до личната свобода, взимането на положителни решения и големи промени в живота, трансформацията и трансмутацията.

Когато Ангелското число 5 се появява постоянно, това показва, че има промени за по-добро, които влизат в живота ви. Сега енергиите се изграждат, за да наложат необходимите промени и те могат да се появят неочаквано бързо като въведат положителни енергии и възможности и ще ви катапултират по пътя в правилната посока.

Повтарящата се последователност от числа 55 е послание от ангелите ви, че е време да се освободите от старите ограничения и принуди, които ви задържаха в миналото. Време е да "изживеете страстта си!" Ангелското число 55 ви казва, че ви предстоят големи промени или че те вече са около вас.

Повтарящото се число 555 показва, че големи промени в живота са "на склад" за вас - и се пазят по велик начин! Ангелското 555 казва, че значителни промени и трансформации са тук за вас и имате възможност да излезете от пашкула и да откриете невероятния живот, който наистина заслужавате като духовно същество. 

Вашата истинска цел и начин на живот ви очакват ...

Последователността 5555 е послание от Вселената, че вашият живот е на път да мине през някои големи промени, с нови свободи и изживяване на вътрешните истини.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: