събота, 13 януари 2018 г.

АНГЕЛСКИ ЧИСЛА - Какво представляват?


Феноменът "Числови Поредици", известен като "Ангелски числа", става все по-разпространен от ден на ден. Хиляди и хиляди хора от всички области на живота, от всички части на света и от всякакво вероизповедание и религия, съобщават за явления на появяване на определени последователности от цифри на часовници, таймери, номера на автомобили, билбордове и други източници.

Според уважавани световни автори, терапевти и спиритуалисти, това явление се случва, когато се проявява ново духовно осъзнаване и набира скорост на нашата планета. Като раса хората се развиват на духовно ниво, а последователностите от числа са "послания" от по-висок източник.

Ангелите ви ( и / или духовните водачи ) ви водят чрез мислите, чувствата, думите и виденията. Те също ви показват "знаци" - т.е. неща, които виждате многократно с физическите си очи. Един от признаците е повтарящи се поредици от числа.

Ангелите и останалите от духовното царство правят всичко възможно, за да привлекат вниманието ни и да общуват с нас. По този начин те ни помагат да излекуваме собствения си живот. Въпреки това често отхвърляме знаците, които ни се дават, като ги записваме като обикновени съвпадения или въображение. 

Ангелите често ни предават съобщения, като ни показват последователности от числа. Те правят това по два начина. Първи начин - те едва доловимо шепнат в ухото ви, така че да погледнете часовника, за да забележите времето, или телефонния номер на реклама или нещо подобно. Ангелите се надяват, че ще забележите, че виждате тази последователност от числа, отново и отново.

Вторият начин, по който ангелите ви показват значими поредици от числа, е физически да организират, например автомобил, който да се движи пред вас и има конкретни числа на табелата с номера; и се надяват, че осъзнавате как отново виждате поредицата на числа. Те искат да забележите числата и след това да погледнете значението допълнително.

Когато забележите конкретна последователност от числа, която се повтаря за вас, помолете ангелите за насоки и ще откриете, че вашите ангели ще ви дадат допълнителна информация. Следете внимателно мислите си и не забравяйте да мислите само за това, което искате, а не за това, което не искате.

Великият Питагор каза, че всичко във Вселената е математически прецизно и че всяко число има своя собствена вибрация и значение. Поставянето на числата в поредица има специално значение.

Нумерологията е свещена наука, която е запазила своето значение от древността до днес. Числата подчертават колко е важно да се видят "посланията" триизмерно, за да видим уроците, възможностите за растеж и насоките, които се съдържат във всеки опит.

Докато разпознавате и интерпретирате числата около себе си, може да се почувствате по-свързани с ангелите. Тази връзка позволява на ангелите да отворят вратата към една невероятна връзка, която носи мир, надежда и любов.

Тълкуването на последователността от числа е лесен начин да получавате съобщения от ангелите си. Числата са навсякъде - от цифрови часовници до регистрационни номера. Всяко число има вибрация, често свързана директно със значението му.

Ангелите винаги се стремят да ни дават напътствия и отговори. Когато привличат вниманието ни към поредиците от номера, това е положителен знак за тяхната отдаденост, любов и сила. Когато забележите последователност от числа, слушайте ръководството на вашия ангела, което идва чрез вашите чувства, видения и мисли. Колкото повече забелязвате тези признаци, толкова по-често те ще се появят в живота ви. Щом разберете смисъла на "знаменията" и приемете, че те не са просто "съвпадения", а важни и целенасочени събития и послания, вие ще преживеете близка и ясна комуникация с вашите ангели. Ще откриете духовни знаци и послания навсякъде около вас през цялото време.

Може да забележите и поредици от числа, които означават неща от лично значение, като например дати на раждане, годишнини, телефонни номера и т.н. В тези случаи ангелите ви дават още по-дълбоко, уместно и лично послание.

Повторението на последователността от числа е фино и постоянно напомняне, че нещо вълшебно, нещо Божествено се случва. Когато видите последователността от числа  "Ангелски числа", приемете, че ангелите ви казват, че сте на истинския си път и кажете "Благодаря" за това, че ви напътстват.

Ангелските числа са послания за нас - най-добре да им обръщаме внимание.

Основното нещо, относно виждането и потвърждаването на повтарящите се поредици от числа или Ангел Числа е фактът, че ние съзнателно ги виждаме. В този момент вашите ангели комуникират директно с вас. Посланията са за ВАС и за живота ви ... От Вас зависи да отделите време, за да  послушате интуицията си и истинската си същност и да разберете какво ви казват посланията и какво те означават за вас. 

Най-висшето ви ръководство е уникално за вас и имате всички отговори във вас.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: