петък, 22 декември 2017 г.

Духовен Закон за Перспективата


Според Духовния закон на Перспективата, колкото по-ниска е вибрационната честота, толкова по-бавно е възприемането на времето.

Времето не е линейно. Ако сме отегчени или нещастни, изглежда, че времето се забавя. Ако се страхуваме и боим, времето изглежда неподвижно. Когато сме щастливи, заинтересовани и развълнувани времето изглежда, че лети. В съответствие с Духовния закон на Перспективата хората, които се занимават с дейности с ниски вибрации, могат да открият, че времето минава бавно. Когато хората се занимават с дейности с високи вибрации, времето минава бързо.

Времето може да бъде преодоляно. Хората, които имат особени психически способности, могат да се впишат в миналото (дори и в минали животи ) и / или в бъдещето. Различните Медиуми могат да се настройват в различни времеви рамки. Когато сънуваме, ние често сме способни да се движим в различни времеви реалности.

В рамките на Духовния закон на Перспективата размерът също зависи от възприятието. Когато сме малки деца, всичко изглежда много по-голямо от това, което правим след като стигнем зряла възраст. Целта или проблемът, който може да изглежда огромен и непреодолим, когато  се фокусираме върху него и превъртаме през нощта, може да изглежда лесно решим и управляем в светлината на сутринта. Предизвикателството може да остане същото, но нашата перспектива се променя.

Човек, който е ясно виждащ и може да види елементали (феи, елфи, силфи и други духовни същества), възприема много по-разширена версия на Вселената, отколкото човек, чието "трето око" (и ум) са затворени. Човек, който е измъчван от отрицателни енергии, ще има много различна гледна точка към някой, който е в контакт с духовните си водачи, ангели и същества от светлина.

Според духовния закон на перспективата всеки човек се справя със своите предизвикателства по различен начин според личното си ниво на съзнание. Всичко зависи от перспективата. Няма осъждане, а по-скоро осъзнаване, че всеки има друга реалност и перспектива.

Като цяло, човечеството съди самоубийството и го осъжда като слабост или грешка. От друга гледна точка то може да се възприема като копнеж за вътрешен мир и любов. Понятието за мъчение може да се възприема като зло, или като желание и урок за душата да търси състрадание.

Сексът може да се възприема като неморален или като израз на любов. Войната може да се възприема като ужасно нещо или да се възприема като възможност за душата да търси сила и смелост. Ужасният човек може да се разглежда като заплаха или като учител (например как да не се държим). Някой, който "натиска бутоните ни", може да ни служи, като привлича уроци и неразрешени чувства, за да бъдат отработени и разрешени.

Духовният закон на Перспективата ни казва, че всеки човек има човешки аспект, който маскира неговото Божествено съвършенство. Като хора ние ще продължим да се борим с нашите възприятия, докато не видим и не признаем Божествената Светлина във всички неща и всички хора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: