четвъртък, 21 декември 2017 г.

Духовен Закон за Лечението



Според Духовния закон на Лечението Светлината е Енергия. Нашите физически тела са съставени от вибрацията и енергията на съзнанието на нашите души през многото повтарящи се животи. Ние сме тук на Земята, за да изживеем живота в човешка форма.

Физическите избори се правят от нашите души и висши Азове, преди да се въплътят, а някои от тях могат да са  физически ограничения (или "недъзи"). Нашите по-ниски Азове правят други избори от един момент до друг през целия ни живот.

Според духовния закон на лечението има две основни емоции на Земята. Първата е "Любов", а втората - "Страх". Когато се противопоставяме на избрания от нас опит чрез страх, ние създаваме блокажи в нашите емоционални, умствени и духовни тела. В крайна сметка това причинява физическо заболяване (дисфункция).

Негъвкавите и твърди умствени нагласи и вярвания предизвикват физическо и психическо напрежение. Ако държим физическото тяло или орган на тялото в напрежение, нещо физическо ще се прояви в крайна сметка.

Потиснатите и / или отхвърлените емоции засядат в тялото, докато не се проявят във физическо заболяване.

Когато не успеем да признаем нашите висши, духовни Азове, ние възпрепятстваме доставянето на Божествена енергия и накрая нашите физически тела ще изсъхнат. Болест или безпокойство се причиняват от застояла енергия.

Когато усетим вътрешна радост и щастие, в клетките на нашите тела тече с любов и телата ни реагират, излъчвайки здраве. Любовта е високочестотна енергия, която поддържа телата ни чисти и излъчващи здраве. Всички прояви на страх са с ниска вибрация и блокират положителния поток на енергията или "Чи".

Според духовния закон на лечението, изцелението се осъществява, когато високочестотната енергия тече през нашите тела. Това преобразува застоялата енергия, която е причинила безпокойството.

За да приемем Духовния закон на лечението, ние винаги трябва да искаме разрешение, преди да се намесим в енергията на друг човек. Има няколко причини, поради които това е важно:

- Болестта на лицата ( на които ние възнамеряваме да изпратим енергия за изцеление или да излекуваме ) може да служи на тяхната душа по някакъв начин, независимо дали това им харесва или не. Това може да е кармично преживяване и урок, от който може да се наложи да се учат.

- Неразположението или болестта може да обслужва по-висша цел за растежа на душата и духовния растеж на тези хора.

- Болестта или безпокойството е тяхната карма. Ако не са се научили от урока, предявен от болестта, ако трябва да ги "лекуваме", може да не служим на техния духовен растеж и най-висше добро.

- Времето може да не е правилно за тях да се излекуват (или да бъдат лекувани). Техните висши същества и души ще осъзнаят това.

- Лицето може да има "духовен договор" с някой друг, за да улесни тяхното изцеление.

- Не зависи от нас като индивиди да решаваме какво е или не е за най-доброто от човека.

Ако не сме в състояние да поискаме разрешение от въпросното лице, трябва да използваме нашата интуиция и да се вслушаме в тяхната вибрация и по-више Аз и просто да попитаме. Когато ние психически искаме разрешение за извършване на Лечение, ние ще получим различно усещане в зависимост от отговора, бил той "да" или "не". Ако получим утвърдителен отговор, можем да продължим. Ако получим "не" или неопределен отговор, тогава НЕ трябва да изпращаме или да извършваме лечение.

При спешна ситуация, при която някой е ранен, не се колебайте да изпратите или да извършите изцеление. Ако е подходящо, лечебните енергии ще текат свободно.

Според духовния закон на Лечението съществуват различни начини за улесняване на изцеляването, като: духовен, с  вяра, с отношение, с отсъствие,  като магнит, с Рейки, естествен и ангелски, сред другите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: