сряда, 10 януари 2018 г.

Ангелски числа - Поредици от числа - Повтарящи се 6 - 6 66 666 6666

                               

Числото 6 резонира с атрибутите и енергиите на изцелението, честността и почтеността, справедливостта, почтеността, милосърдието, вярата, любовта, човечеството, служенето, равновесието и мира, домашната атмосфера, отговорността, грижата, учителят, конвенционалност, безкористност, милосърдие, вярност, възпитател, истина, ред, икономика, емоционална дълбочина, любопитство, дълбока любов към дома и семейството, хуманитаризъм, служене, баланс, мир и спокойствие, саможертва, съпричастност, безусловна любов, циркулация, селско стопанство, благодат, простота, компромис, надеждност, социална отговорност, състрадание, красота, изкуство, идеализъм, щедрост, загриженост, деца, семейство, дом, самосъзнание, материални потребности и икономика, селско стопанство и растеж, музикални таланти.

Енергията на 6-та символизира принципа на грижата и хармонията и означава необходимост от стабилност във всички области на живота ви; отнася се до дома и семейството, обществото, вещите, планетарните въпроси и материалните активи.

Числото 6 също така символизира отговорността и службата, които трябва да бъдат постигнати чрез любов, грижа, защита и безкористна служба на човечеството.

Ангелското число 6, което се появява често, показва способността да се използват въображението и интелекта, за да се постигнат положителни резултати. Когато 6 се появява многократно, вашите ангели ви казват да балансирате мислите, тревогите или притесненията си по материални и финансови въпроси, да сте съсредоточени във вярата в духовното царство. Положителните вибрации и фокус ще доведат до положителни резултати.

Повтарящото се Ангелско Число 66 е послание да се доверите на Вселената и на вашите ангели, на тяхната  подкрепа и помощ при постигането и проявяването на вашите желания по отношение на вашия дом, семейство, социален и личен живот. Често появяващо се 66 ви кара да запазите мислите и чувствата си, насочени към постигане на целите ви и постигането на  вашите желания с помощта и напътствието на вашите ангели.

Последователността от цифри 666 ни казва, че е време да се съсредоточим върху вашата лична духовност, за да балансираме и да излекуваме всички проблеми в живота си. Споделете с ангелите всички свои страхове, които може да имате във връзка с вашето материално състояние или липсата му. Те ви чуват и искат да ви помогнат да се чувствате проспериращи и изобилни. Ангелското 666 ви моли да бъдете отворени за получаване на помощ, любов и подкрепа както от хората, така и от ангелите. Бъдете отворени, за да получите и приемете необходимата ви помощ.

666, също така, може да показва, че вашите мисли са извън баланс сега и затова ангелите ви молят да разгледате всички аспекти на живота си, като се уверите, че всичко е така, както смятате, че трябва да бъде. Потърсете аспектите на служене и хуманитарност, включително доброволчество, дарение на пари за благотворителност, актове на доброта и / или обслужване на нуждаещите се по някакъв начин. Ангелите и Вселената ще ви възнаградят и вашите нужди винаги ще бъдат удовлетворени.

Когато се появи поредността  6666, това е индикация, че вашите мисли са съсредоточени твърде много върху материалните аспекти на живота ви. Енергиите на изобилието и просперитета се отклоняват и се съпротивляват от тревогата и безпокойствота, което създава бариера за равновесие, дух, хармония и възприемчивост във вас.

6666 ви кани да балансирате мислите си между духовните и материалните аспекти и да поддържате вярата и доверието, че вашите нужди винаги ще бъдат изпълнени. Ангелите ви молят да се фокусирате върху духа и служенето и да знаете, че вашите материални и емоционални нужди ще бъдат автоматично изпълнени в резултат на това.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: