петък, 12 януари 2018 г.

Ангелски числа - поредици от числа - повтарящи се 8 - 8 88 888 8888


Числото 8 е свързано с енергиите и атрибутите на вътрешната мъдрост, силата, проявяването на богатство и изобилие, пари, финанси, сила, богатство, статус, материализъм, прагматизъм, его, осигуряване, диктатура, делегиране, заетост, външен вид, обичаи, умения, обмен, реалност, световна трансформация, професионална сила, истинност, отговорност, истинска справедливост, решаване на проблеми, организатор, постижение, практичност, решителност, интелектуалност, ефективност, надеждност, планиране, добра преценка, общуване, даване и приемане, стабилност, независимост, учене чрез опит, търпение, предпазливост, самодисциплина, самодостатъчност, свободна воля, желание за мир и любов към човечеството, последователност, власт, предизвикателства, предпазливост, ефективност, безкрайност, материален просперитет, самоуправление, изобилие и просперитет, космическо съзнание,, награда, лидерство. 

8 е числото на силата и мощта и символизира принципите на господство, контрол и постижение. 

8 е числото на "кармата" и носи в себе си Универсалният закон на истината, който е "причина и следствие" - "каквото жънете, това ще посеете".

Когато Ангелското число 8 се появява многократно показва, че финансовото / материалното изобилие е на път към живота ви. Това се дължи на известна положителна работа и минали усилия, които сте направили. Като число на кармата, повтарянето на 8 може да подсказва, че ще получите неочаквани награди за миналата добра работа. Кармата се връща в натура.

Числото 88 носи послание да поддържате финансите си под контрол, като се уверите, че сте положили солидни основи за себе си и близките си. Вселената и вашите ангели винаги ще гарантират, че сте подкрепени, но е ваша отговорност да се уверите, че живеете в пълния си потенциал, за да преминете към "правилния" житейски път. Ангелското 88 предполага, че работата и усилията в миналото ще бъдат справедливо възнаградени, така че продължете в този дух, за да поддържате потока от изобилие в живота си.

888 ви казва, че вашата жизнена цел е напълно подкрепена от Вселената. Вселената е богата и щедра и иска да ви възнагради. Големият финансов просперитет е ваш, сега и в бъдеще. Ангелското 888 означава, че една фаза в живота ви е на път да приключи и е знак за предупреждение, за да можете да се подготвите за това. Тази поредица от цифри може също така да показва, че в живота си прекратявате емоционална, кариерна или интимна връзка.

Поредицата 8888 показва, че има светлина в края на тунела и освен това е послание да не  отлагате своите действия и да се наслаждавате на плодовете на вашия труд.

Направете избора, който ви харесва. Това е вашата наградата.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: