четвъртък, 11 януари 2018 г.

Ангелски числа - Поредици от числа - повтарящи се 7 - 7 77 777 7777


Числото 7 резонира с вибрациите и енергиите на "Колективното Съзнание", духовността, мъдростта, самотата, вътрешното Аз, вътрешния живот, независимостта, раждането, реинкарнацията, индивидуалността, целта на живота, специалистът, изобретателят, самотникът, ексцентричен, целенасочен, естествен лечител, вътрешна сила, интуиция и вътрешна мъдрост, бърза вяра, разбиране за нещата, разбиране за другите, философия, издръжливост, съвършенство, стабилност, достойнство, дълбоко съзерцание, мистика и мистика, оживен ум, решителност, търсене на знания, неконформизъм, постоянство на целта, съвършенство, пътека на самота, анализ, съзерцание, свещени обети, духовно съзнание и пробуждане, духовно просветление и развитие, проявява вашите желания и щастие.

7 е мистично число, символизиращо мъдростта, седемте чакри и седемте небеса. 

7 символизира дълбоката вътрешна нужда на човечеството да намери дълбочина, цел, значение и духовна връзка.

Честата проява на 7 показва, че трябва да поддържате великата работа, която сте извършвали напоследък. Ангелите ви казват, че сте на правилния път на живота си и че ще откриете как положителните неща текат свободно към вас. Вашата работа е да поддържате своя фокус и ентусиазъм за най-високи резултати.

Повтарящите се 7-ци разказват за благоприятното време за учене и успех в самоусъвършенстването и самоконтрола и предполагат, че с достатъчно воля и сила, целта може да се реализира и да се преодолеят препятствията.

77 е послание от ангелите ви, което ви уверява, че сте на правия път. Вие сте работили усърдно и възнагражденията ви идват по пътя. Ангелското 77 ви кани да "продължавате с великата работа".

777 ви информира, че сте слушали Божественото ръководство и сега поставяте тази мъдрост да работи в живота ви. Време е да пожънете наградата за вашата упорита работа и усилия. Много добре! Вашият успех е вдъхновяващ, помагайки и обучавайки другите чрез положителен пример. Повтарящо се 777 ви информира, че трябва да бъдете поздравени и усилията ви са добре отбелязани. Знайте, че вашите желания се развиват в живота ви в резултат на вашите съгласувани усилия и положително отношение към живота.

Ангелското 777 е положителен знак и означава, че в живота си трябва да очаквате чудеса.

Срещата от 7777 е послание от ангелите ви, че Вселената е доволна от вашия напредък и благодарение на вашето положително отношение, положителни усилия и упорита работа сте спечелили наградата си. Вашите желания и намерения се проявяват и осъществяват в живота ви. Ангелското 7777 е изключително положителен знак и означава, че трябва да очаквате още повече чудеса за себе си.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/joanne-walmsley-sacred-scribes-sites.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: