понеделник, 5 февруари 2018 г.

Ангелското число 35


Числото 35 се състои от атрибутите на числата 3 и 5. Числото 3 резонира с вибрациите на радостта и оптимизма, вдъхновението и ентусиазма, разширяването и растежа, самоизразяването и комуникацията. То също се отнася до Възнесените Майстори, които ви помагат да намерите мир, яснота и любов в себе си и да се съсредоточите върху Божествената искра в себе си и другите. Те също така съдействат за проявяването на вашите желания. Числото 5 носи качествата на личната свобода, правенето на важни избори и промени в живота, извлечени поуки от живота, опит, разнообразие, адаптивност и гъвкавост, находчивост, мотивация, прогрес и благоприятни възможности.

Числото 35 е число на мотивацията, творчеството и въображението, приключенията, визията и възможностите.

Ангелското 35 е послание от ангелите, че положителните промени в живота са пред вас и вашите страсти и житейски цели могат да бъдат поставени под въпрос и / или преразглеждане.

Ангелското 35 показва, че Извисените Учители са с вас и ще ви помогнат като ви насочат към важните промени.

Ангелското 35 ви казва да се доверите, че след като тези положителни промени бъдат направени, ще откриете, че много нови възможности ще се представят за вас, за да се възползвате от тях. Знайте, че тези промени ще ви бъдат от полза в дългосрочен план и са в хармония с вашата цел на живота и душата. Призовете ангелите и Възнесените Майстори, които да ви напътстват и да ви помагат.

Ангелското 35 също ви казва да разчитате на вашите комуникативни и творчески умения и способности и да си позволите да запазите ума си отворен и сърцето открито по отношение на
промените, които в момента се извършват в живота ви. Вярвайте, че вашите най-висши идеали и желания могат да се проявят като резултат.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: