вторник, 6 февруари 2018 г.

Ангелското число 36


Числото 36 представя атрибутите и енергиите на числата 3 и 6. Числото 3 резонира с вибрациите на оптимизма и радостта, вдъхновението и творчеството, речта и комуникацията, обществото и състраданието, разширяването и принципите на нарастване, спонтанността, таланта и уменията, самоизразяването и ентусиазма. Числото 3 е свързано с Извисените Учители и Ангелското царство. Извисените Учители ви помагат да намерите мир, яснота и любов в себе си и ви помагат да се съсредоточите върху Божествената искра в себе си и другите, както и да помогнете при проявяването на вашите желания. Числото 6 е свързано с качествата на безусловна любов, баланс и хармония, любов към дома и семейството, благодат и благодарност, служене на другите, безкористност, отговорност, саможертва, хуманитаризъм, способност за компромис, надеждност и удовлетворяване на материалните нужди.

Числото 36 представлява триплета "мисъл-дума-действия", креативност и ентусиазъм; заедно с възможността да се използват въображението и интелекта, за да се постигнат желаните резултати.

Ангелското 36 е послание от вашите ангели и че вие ​​сте подпомагани от Извисените Учители при проявлението на вашите материални нужди и вие сте помолени да освободите страховете си, мисълта за липса или загуба. Вашите ангели и водачи искат от вас да живеете духовната си мисия и целта на Божествения живот със страст и ентусиазъм.

Ангелското 36 е послание, което да насочи вниманието ви от финансовите и паричните аспекти на физическия свят към вашата вътрешна духовност и място на безусловна любов. Това е послание, че на вашите молитви и положителни убеждения във връзка с вашите материални нужди (напр. Пари, дом, храна и т.н.) е отговорено. Имайте вяра и доверие, че вашите нужди ще бъдат посрещнати и вие и вашите близки ще имате всичко, което ви е нужно във вашия живот.

Ангелското 36 ви кани да се доверите, че всички ваши материални потребности ще бъдат посрещнати, докато служите на вашата Божествена цел в живота.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: