четвъртък, 1 март 2018 г.

Ангелското число 48


Числото 48 е съставено от вибрациите и качествата на числата 4 и 8. 4-та носи качествата на реалистичните ценности, истина и честност, решителност и старание, изграждане на силни основи за себе си и другите, постигане на успех, практичност и упорита работа. Числото 4 също се отнася до нашата страст и движение напред. Числото 8 резонира с проявяването на богатство и изобилие, учене чрез опит, вътрешна сила и мъдрост, самоувереност и надеждност и Карма - универсалния духовен закон за причината и ефекта, и даването и получаването.




Ангелското число 48 е съобщение от вашите ангели, че този цикъл или фаза скоро ще приключат, като награди идват за упоритата ви добре свършена работа. Не се страхувайте от липса или загуба, тъй като вашите решения ще доведат до благоприятно ново начало и възможности, а вашият успех и постижения ще донесат много благословии и възнаграждения в живота ви.

Ангелското число 48 показва, че "ангелите на изобилието" ви заобикалят и са с вас, докато преживявате положителни промени в живота. Те искат да освободите всички страхове относно финансите си и да вярвате, че вашите нужди ще бъдат удовлетворени.


Ангелското число 48 е послание, че упоритата работа и решителност, които сте положили, за да живеете живота си според вашите лични истини, напълно ви свързва с вашата Божествена цел на живота и мисията на душата, като с това ще привлечете изобилие, за да продължавате по пътя си. Вярвайте, че ангелите ви подкрепят, насърчават и ръководят.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: