сряда, 28 февруари 2018 г.

Ангелското число 47

Числото 47 е комбинация от енергиите и атрибутите на числата 4 и 7. Вибрациите на 4-та включват тези на производителността и приложението, вътрешната мъдрост и практическото мислене, честността и почтеността, издръжливостта и решителността, съвестността и дисциплината. Числото 4 също се отнася до нашата страст и движение в живота. Числото 7 носи качествата на духовно пробуждане и просветление, интуиция и вътрешно знание, психически способности и мистицизъм, независимост и индивидуализъм, постоянство на целта и проявяване на щастие.

Ангелското число 47 е "Поздравление" от вашите ангели за усилената работа и усилията, които сте положили, за да постигнете вашите цели и стремежи. Ангелите ви искат да поддържате великото дело и да сте в безопасност, като знаете, че сте на правилния път на живота и успешно изпълнявате вашата духовна мисия. Ангелите ви са с вас, интуитивно ви подкрепят и насърчават.

Ангелското число 47 е послание, че работата, която вършите за личното си духовно развитие и просветление, се насърчава и подкрепя от ангелите, възнесените учители и архангелите. Те ви аплодират за вашия напредък и ви призовават да продължавате с добрата работа.


Ангелското число 47 може също да ви казва, че ако обмисляте разширяване или започването на духовна кариера, практика или професия или сърдечна дейност, ангелите ще ви подкрепят и насърчат да постигнете успех. Ще трябва да положите някои сериозни усилия, но ще намерите дългосрочни награди и ползи за себе си и за тези, на които служите. Поискайте ангелски напътствия, когато усетите съмнения или страхове по отношение на вашия път.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: