вторник, 8 септември 2020 г.

ОБЛАЦИТЕ - Значение на някои от най-често срещаните форми

 


Облаците понякога придобиват различни форми някои неясни, а други съвсем ясни. Изображенията, които виждаме в облаците, могат да ни насочват за това, което предстои или да потвърдят или допълнят посланията от числата, които сме видели. Те също така могат да посочат нашето текущо състояние.

Най-често срещаните форми са на:

АНГЕЛИ

Облаци-ангели показват, че предстоят духовни прозрения и напътствия. Обърнете допълнително внимание на вашата интуиция и прозрения.

БЕБЕ

Облак-бебе може да означава, че нов член на семейството е на път.

Тъй като бебетата са символ на „ново начало“, виждането на облак-бебе може да означава нова фаза или нов старт в живота ви. Това може също да означава предприемане на нов, важен проект.

БАЛЕРИНА

Облак-балерина може да е индикация, че в живота ви предстои още забавление и лекомислие. Настройте се да се наслаждавате!

СГРАДИ

Облаци-Сгради, особено къщите, представляват нашето вътрешно Аз и могат да ни дадат индикация за това как се отнасяме към себе си. Високите сгради, наблюдавани в облаците, може да означават нова перспектива за работа или промяна в кариерата или повишение.

КОТКИ

Котките са силно духовни същества и представляват нашата висша мъдрост. Виждането на Облаци-котки показва, чев този момент вашата интуиция е особено повишена, затова обърнете внимание и се вслушайте в съвета на вашия вътрешен глас.

ДЕТЕ, ДЕЦА

Облаци-деца означава, че ви предстои щастливо и забавно време. Това може също да показва щастлива развръзка и радост от простите неща в живота.

КРЪГ

Облак-кръг предполага годеж или брак. Може също да означава завършване на цикъл или важен проект. напр. „Завършване на пълен цикъл’.

КРОКОДИЛ

Облак-крокодил може да ви предупреждава за измами и / или опасност в близко бъдеще. Крокодилите може да ви предупреждават за фалшив човек или измамна ситуация, а вие трябва да сте наясно с нечестните и / или манипулативни хора. Също така предполага, че вие ​​сами търсите истината, вместо да разчитате на думата на другите.

ТАНЦЬОРИ

Облак-танцьор или танцьорка  означава щастливи, забавни времена, които идват. Ако има повече от един танцьор, той може да означава събиране и / или тържество.

 ЕЛЕН

Облак-елен може да означава, че трябва да отстоявате повече за себе си.

КУЧЕ

Облак-куче предполага компанията на верни приятели и спътници.

ГЪЛЪБ

Виждането на гълъби в облаците може да предвещава „любов“ и положителни отношения. Гълъбите представляват любов, чистота и честност и са послание за предстоящ годеж или брак.

ДРАКОН

Драконите са върховният символ на властта. Виждането на дракон в облаците може да означава, че сте в позиция на силата и скоро ще намерите успех.

ПАТИЦА

Виждането на патица в облаци може да има различни значения в зависимост от обстоятелствата. Виждането на патици може да означава пътешествие или пътуване над вода в близко бъдеще.

Също така може да е сигнал, че трябва да се вземат важни решения по отношение на вашите емоции и взаимоотношения.

ОРЕЛ

Облак-орел или орли в облаците означава лична сила и възможност да изпълните целите си. Успехът предстои.

ПЕРА

Виждането на пера в облаци е сигнал, че е време да имате вяра и доверие в себе си и собствените си способности. Време е да се справите и да преодолеете личните препятствия.

КОН

Конете са показател за твърдост и свобода. Виждането на кон или коне в облаците предполага, че се придържате към мечтите си и следвате сърцето си, за да осъществите желанията си.

ЛЕОПАРД

Виждането на леопард в облаците означава, че имате упоритостта, мъдростта и смелостта да преодолеете всички препятствия в живота си.

ХОРА

Виждането на човек в облаците може да означавате „вие“ като индивид. Това предполага нарастваща независимост.

Виждането на двама души предполага щастлив съюз, предложение за годеж или брак.

Трима или повече хора, видени в облаците, разказват за социални събирания и тържества, присъединяване към общност с общи интереси.

 

Бъдете Изобилие

Юлия

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: