сряда, 20 декември 2017 г.

Духовен Закон за Честотата и Вибрациите



Според духовния закон за честотата и вибрациите  "страхът" е с много тежка вибрация и има ниска честота. За разлика от него спокойствието, мирът, любовта и хармонията са светлинни вибрации и имат висока честота.

Духовният закон за честотата и вибрациите ни казва, че яростта и гневът са ниски, тежки, вибрационни енергии. Основните гняв и ярост винаги се основават на страха и произтичат от усещането за уязвимост и безсилие.

Според духовния закон за честотата и вибрациите, когато останем центрирани и спокойни, поддържаме висока вибрация и сме овластени. Когато държим тази енергия, ние можем да живеем с почтеност и честност, да говорим нашите истини и да бъдем истинските себе си.

Животните са духовни, интуитивни и инстинктивни същества. Те са в състояние да отговорят на честотите, за които ние, хората, дори не сме наясно. Например, едно куче изръмжава, ако се уплашим от него. Конят незабавно ще разбере дали се страхуваме от него и ще отговори по съответния начин. Когато се чувстваме уверени, силни и любящи, всички същества (било то животни, растения и хора) реагират положително на високата честота и вибрациите, които излъчваме.

Ангелите имат изключително висока вибрационна честота. Когато мислим за тях и / или се свързваме с тях, ние незабавно повишаваме вибрационната честота заедно с нашето съзнание.

Да правим нещо (или да не правим нещо), защото сме принудени, притиснати или чувстваме, че сме длъжни или "трябва", е много тежка вибрация и ниска честота. Вината и / или задължението не са основателни причини да се правят нещата и това понижава вибрацията и честотата ни. Когато променим нашите нагласи и / или вземем решение да направим това, което наистина искаме да направим, ние излъчваме високата честота на светлината, енергията и вибрациите.

Според духовния закон за честотата и вибрациите, когато живеем живота си с честност, благодат, чар, щедрост, радост (и всички други положителни качества), ние автоматично разтваряме нискочестотните емисии на другите, като повишаваме честотата им. При това, според ДУХОВНИЯ ЗАКОН ЗА КАРМАТА, чудесни неща ще се върнат при вас.

Всички негативни мисли и чувства на гняв, ревност, насилие, вина, злоупотреби и други подобни, произвеждат тъмни, тежки, нискочестотни вибрации. Вибрациите на любовта, състраданието, радостта, прошката и други подобни, преобразуват ниската енергия и я издигат на високата честота на вибрациите и енергията.

Болестите и боледуванията имат силни вибрации, които блокират потока жизненоважна жизнена сила. Изцелението на всички нива се осъществява, когато високочестотната енергия се насочва към това, което се нуждае от изцеление. Високочестотните вибрации и енергии преобразуват тежките вибрации на болести и заболявания и позволяват на физическото тяло да се върне към (и да запази) добро здраве и жизненост. Това има положително въздействие на всички нива на тялото и душата, ума и духа.

Нашите имена също имат вибрация. Когато името ни се казва, то призовава нашите житейски уроци. Преди нашето физическо раждане на земята ние сме избрали нашето специално име и вибрация, за да отговарят на нашите житейска цел и уроци на душата. Тогава телепатично предаваме това име на нашите родители. От числена гледна точка, нашите имена носят енергиите и вибрациите на съответните и съпътстващи числа, от които се състоят.

Всяко буква от азбуката има съответстващо число, а съвкупността от тези цифри ни дава нашия "вибрационен номер". Ние носим тази вибрация през целия си живот.

За да привлечем светлина и любов към нашата планета и всички нейни "жители", ние трябва да извикваме колони с чисто бяла светлина, за да позволим на ангелите и висшите същества да влязат. С нашите мисли, вярвания и намерения сме способни да създадем мостове на светлината за хората и местата, за да им се даде помощ и изцеление.

Духовният закон за честотата и вибрациите ни казва, че ниските, тежки вибрации винаги могат да бъдат трансмутирани и повдигнати от светлината, високите вибрации на любов, състрадание, радост и милосърдие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: