сряда, 7 февруари 2018 г.

Ангелското число 37

Числото 37 е съставено от вибрациите на числата 3 и 7. Числото 3 резонира с енергиите на радостта, вдъхновението и творчеството, растежа, разширяването и принципите на нарастване, спонтанност, широкомащабно мислене, талант и умения, чувствителност и самоизразяване. Числото 3 е числото на Извисените Учители и показва, че те понастоящем са притеглени във вашия живот. Извисените Учители ви помагат да намерите мир, яснота и любов в себе си и ви помагат да се съсредоточите върху Божествената искра в себе си и другите. Те също така подпомагат при проявяването на вашите желания. 

Числото 7 носи атрибутите на мистиката, постоянството на целта и знанието,"колективното съзнание", духовното съзнание,духовното просветление и развитие, интуицията и вътрешната мъдрост, психическите способности и разбирането на другите.

Ангелското число 37 е послание от вашите ангели, че понастоящем пътувате по правилния "път на живот" и вие сте окуражени да продължите в този дух. Възнесените Майстори са с вас, като ви дават напътствия и помощ, когато е необходимо.

Ангелското число 37 е послание за "поздравления" от вашите ангели и възнесените господари. Те са най-доволни от пътя, който сте избрали, че приемате предложеното съдействие и напътствия. Вашата ясна връзка с ангелите, архангелите и възнесените учители гарантира силен канал на комуникация и вие получавате Божественото ръководство на всяка крачка от пътя. Призовете ангелите, когато почувствате нужда от помощ и подкрепа. Насърчавани сте да продължите по текущия си път.


Ангелското число 37 е послание, че вашите Ангели и Извисени Учители, които работят заедно с вас, като ви помагат да проявявате изобилие и благоприятни възможности в живота си. Вие сте възнаградени за миналите усилия и работите добре.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: