понеделник, 12 февруари 2018 г.

Ангелското число 38


Числото 38 е съставено от комбинация на атрибутите на числата 3 и 8. Числото 3 се отнася до вибрациите на вдъхновението и творчеството, самоизразяването и комуникацията, растежа, разширяването и принципите на увеличаване, спонтанността, насърчаването и съдействието и проявяване на желанията. Числото 3 също така резонира с енергиите на Възнесените Учители и показва, че Те са с вас, като ви помагат когато поискате. Възнесените Учители ви помагат да се съсредоточите върху Божествената искра в себе си и другите и да помагате при проявяването на желаните от вас резултати. Те ви помагат да намерите мир, яснота и любов в себе си. Числото 8 добавя енергиите на успешното проявяване на богатство и изобилие, самочувствие и надеждност, истина и почтеност, вътрешна мъдрост, самоувереност и постигане на успех, кармата и универсалния духовен закон на Кармата. Атрибутите и енергиите на тези две числа комбинирани в числото 38, носяг оптимизъм и радост, съчетани с експанзия, кураж, материално изобилие и реалност.
  
Ангелското число 38 носи послание от вашите ангели и Възнесените Учители, че трябва да продължите по сегашния си път, когато се приближавате до успеха и има прекрасни награди, които трябва да получавате. Увеличаването на изобилието скоро навлиза в живота ви.

Ангелското число 38 показва, че продължавате да слушате вашата вътрешна мъдрост и ангелски напътствия и да предприемате положителни действия според указанията. Ангелите и Възнесените Учители ви помагат да проявите изобилие и просперитет в живота си и ви напомня, че съгласно закона за "даване и получаване", когато имате изобилие, имате много да споделите с другите.

Ангелското число 38 е знак, че връзката ви с ангелската и духовната сфера, както и вашите положителни действия, молитви и положителни утвърждения ви отвориха към потока на безкрайното изобилие. Бъдете благодарни за вашите благословии и ги споделяйте любезно с другите.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: