понеделник, 12 февруари 2018 г.

Ангелското число 39

Числото 39 въплъщава енергиите и атрибутите на числата 3 и 9. Числото 3 резонира с вибрациите на синтез, експанзия и растеж, самоизразяване и комуникация, привлекателност и състрадание, радост и оптимизъм. Числото 3 е свързано с Възнесените Учители и Светата Троица и показва, че ви помагат, ръководят и подпомагат Ангелите и Учителите. Те ви помагат да намерите мир, яснота и любов в себе си и ви помагат да се съсредоточите върху Божествената искра в себе си и другите. Те също така съдействат за проявяването на най-висшите ви идеали. Числото 9 представлява универсалните духовни закони, вътрешната мъдрост, единството, истината и щедростта, кармата и духовния закон на кармата, духовното просветление и пробуждането, водещи от положителния пример и вашата Божествена цел на живота и мисията на душата. Числото 9 ни влияе, за да служим на човечеството като "работници на светлината".

Ангелското число 39 е послание относно вашата Божествена цел на живота и мисията на душата. Вие сте напълно подкрепяни от вашите ангели и възнесените учители, докато следвате вашите духовни интереси и избор на кариера. Ако обмисляте да започнете или да разширите своята духовна практика, кариера или професия, сега е подходящо време да стартирате това начинание. Използването на естествените способности и талантите, както и да живеете живота си като положителен пример за другите, са важни аспекти на вашата духовна мисия. Помолете се на ангелите за напътствия и помощ, когато усетите нужда от нова посока. Вие сте насърчавани да продължите да живеете личните си истини като духовно същество и да помните, че вашите мисли създават вашите преживявания, така че поддържайте позитивно отношение и перспективи.

Ангелското число 39 също е послание от вашите ангели, за да освободите всички проблеми или ситуации, които вече не ви служат положително в живота ви. Не се страхувайте от липса или загуба, тъй като можете да се доверите, че "по-доброто" идва на вашия път.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: