понеделник, 12 февруари 2018 г.

Ангелското число 40


Числото 40 е съставено от атрибутите на числата 4 и 0. Числото 4 резонира с вибрациите на системата и реда, упоритата работа и решителността, изграждане на солидни основи, постигане на успех, честност и почтеност.  Числото 4 също се отнася до нашата страст и стремеж в живота и се отнася до енергиите на архангелите. Числото 0 носи енергиите на вечността и безкрайността, цялостността, продължаващите цикли и потоци и началната точка. Числото 0 означава потенциал и / или избор и се смята, че представлява началото на духовно пътуване и предлага да слушате вашата интуиция и висшият си Аз, тъй като това е мястото, където ще намерите всички ваши отговори. Числото 0 също така усилва и увеличава атрибутите и енергиите на числото, с което се показва, в този случай - 4.



Ангелското число 40 е послание от ангелите да продължавате чудесната работа, която вършите. Тежката работа, която вършихте живот след живот, ви доведе до мястото, където сте днес; живеейки и обслужвайки вашата Божествена цел на живота и мисия на душата със страст, увереност и ентусиазъм. Вие сте обкръжени и обичани от ангелите, архангелите и Възнесените Учители и ви изпращат положителни енергии и помощ по пътя ви. Знайте, че сте Благословени.
  
Ангелското число 40 е послание, че сте защитени, сигурни и обичани. Ангелите ви искат да отделите малко време, за да размишлявате върху тази безусловна любов и да знаете, че всичко се случва за вашето най-висше благо. Вие усърдно сте изграждали солидни основи и работата и усилията, които сте положили, за да постигнете вашите цели и стремежи, ще дадат добри резултати. Вие имате сила във вас да преодолеете всякакви препятствия, които може да срещнете по пътя си.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: