вторник, 13 февруари 2018 г.

Ангелското число 41


Числото 41 е съставено от вибрациите на числата 4 и 1. Числото 4 представя вибрациите на служба и преданост, практичност и отговорност, изграждане на солидни основи и постигане на положителни резултати. Числото 4 също се отнася до нашата страст и придвижване напред. Числото 1 е свързано с енергията на организацията, постиженията и успеха, упоритостта и стремежа напред, новото начало и постиженията. 



Това прави числото 41 символ на практическо мислене, инстинктивно познание и изграждане. Това е мотивиращо число на упорита работа и инициативност, успех и постигане на изобилие.

Ангелското число 41 показва, че ангелите са тук, за да ви помогнат с позитивните мисли, желания и намерения. Това е послание от ангелите ви да наблюдавате вашите повтарящи се мисли и ви съветват в момента да формулирате вашите желания внимателно, тъй като те се проявяват в живота ви. Вашата воля и усилия, както и енергиите на вашите ангели, ще доведат до това, за което работите.

Ангелското число 41 показва, че вашите мисли бързо се проявяват в материална форма и от вас се изисква да поддържате позитивно и оптимистично отношение, за да гарантирате,  проявяването на "доброто" в живота ви. Вярвайте, че вашата решителност и упорита работа ще ви донесат желаните резултати, а плановете, които сте въвели в действие, ще донесат успех.

Ангелското число 41 е послание, че ангелите ви помагат при изравняването на вибрациите на вашата житейска цел и мисията на душата. Доверете се, че работата, която вършите сега и сте вършили в миналото, ще ви донесе награди, докато служите на вашата Божествена цел. Предприемете действия, тъй като сте направлявани.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: