вторник, 13 февруари 2018 г.

Ангелското число 42

Числото 42 е съставено  от атрибутите и енергиите на числата 4 и 2. Числото 4 носи вибрациите на практичното мислене, сигурността и изграждането на стабилни основи за себе си и другите, вътрешна мъдрост и търпение, приложение и производителност, и резонира с архангелите. Числото 4 също се отнася до нашите страсти и това, което ни мотивира и ни води в нашия живот. Числото 2 е свързано с възприемчивостта и любовта, партньорствата и взаимоотношенията, двойствеността, адаптивността, вярата и доверието, служенето на другите, гъвкавостта, равновесието и хармонията, дипломацията и посредничеството, разбирането, подкрепата и насърчаването и обслужването на вашата душевна мисия.

Ангелското 42 е послание от вашите ангели да преследвате вашите страсти и житейски цели. Когато правите неща, които обичате и слагате сърцето и душата си в постигане на целите си, ангелите ви дават насоки и съдействие на всяка крачка от пътя.

Ангелското 42 носи послание от ангелите ви, което показва, че трябва да поддържате своята вяра и доверие и да знаете, че вашите молитви са били чути и на тях се отговаря. Ангелите ви работят много тясно с вас и подпомагат постигането на вашия успех. Подредете намеренията си и се уверете, че те са ясни и кратки, след това освободете вашите очаквания и позволете на ангелите и духа  да ви дават знаци и синхроничности, които да забележите и следвате.

Ангелското 42 ви насърчава да преследвате идеалната си кариера и / или професия. Ако сте интуитивно подтикнати да започнете или да разширите духовно базирана кариера, практика или професия, ангелите ще ви помогнат да положите основите, които ще доведат до желаните резултати и крайния успех. Работата да служите на другите хора ще покаже всичко, което искате и имате нужда от живота си.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: