сряда, 14 февруари 2018 г.

Ангелското число 43

Вибрациите и енергиите на числото 43 са комбинация от числата 4 и 3. Числото 4 носи атрибутите на стабилност и способност, установява солидни основи, усилия и воля, практичност и приложение, дисциплина и прогрес, страст и движение напред и резонират с енергиите на архангелите. Числото 3 се отнася до обществото, творчеството, ентусиазма и оптимизма, самоизразяването и комуникацията, психическите способности и интелектуалните преследвания, растежът, разширяването и принципите на нарастване. Числото 3 е и числото на Възнесените Учители и Светата Троица и показва, че Възнесените Учители са около вас, като ви помагат да проявите желаните от вас резултати.

Ангелското число 43 е индикация, че Възнесените Учители и Ангели са около вас, като ви помагат с успокояващото си присъствие. Те ви помагат да намерите мир, яснота и любов в себе си. Вярвайте, че всичко е наред в света и с търпение, страст и упоритост ще проявите всички ваши желания, включително постигането на успех и лично удовлетворение.

Ангелското число 43 ви подканва да се свържете и да комуникирате с ангелите, архангелите и Възнесените Учители и знайте, че те ще ви помогнат, когато ги повикате. Вярвайте, че сте напълно подкрепяни и защитени от ангелската и духовната сфера и че вашите молитви и положителни утвърждения са били чути и на тях се откликва. Вашите проявяващи се способности гарантират, че вашите желания и нужди винаги ще бъдат изпълнени.

Ангелското число 43 ви поощрява да разгледате текущия си дом и начин на живот и да помислите как да промените средата си, за да въведете по-положителни енергии.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: