четвъртък, 15 февруари 2018 г.

Ангелското число 44


Числото 44 носи двойните вибрации на числото 4, което увеличава енергията и влияниянието му. Числото 4 резонира с атрибутите на подкрепа и стабилност, създавайки солидни основи за себе си и другите, воля и усилия, способност и достойнство, упорита работа и постигане на успех, цялост и вътрешна мъдрост. То също е свързано с нашите страсти и движение напред, както и с енергиите на Архангелите.

Ангелското число 44 ви моли да обърнете внимание на вашата интуиция и вътрешна мъдрост, тъй като вашата връзка с вашите ангели и ангелското царство е много силна в този момент. Насърчавани сте да продължите по настоящия си път, тъй като стремежът и решителността ви ще доведат до успех и изпълнение на мисията.

Ангелското число 44 носи съобщение, че сте заобиколени от подкрепящи, любящи ангели, които искат да донесат мир на ум ви и радост на сърцето ви. Ангелското число 44 показва, че сте получили подкрепа и насърчение по пътя си и когато сте изправени пред препятствие, бъдете сигурни, че вашите ангели са най-склонни да ви помогнат. Бъдете сигурни, че скоро ще бъдат разкрити решения на всичките ви проблеми.

Ангелското число 44 е послание, че ангелите и архангелите са с вас и ви окуражават и ръководят. Те ви предлагат вътрешна сила и подкрепа, за да можете да постигнете своите цели и стремежи. Те знаят и разбират, че сте се трудили усърдно към целите си и ви насърчават да продължите по сегашния си път, за да постигнете успехите и резултатите, които желаете. 

Работете с ангелите, за да осигурите успех във всичките си начинания.

Ангелското число 44 ви казва, че няма от какво да се страхувате по отношение на вашия живот, работа и Божествената житейска цел и мисията на душата. Ангелите ви обграждат и подкрепят, насърчават ви да продължите добрата работа, която вършите. Ангелите и архангелите винаги са на разположение за помощ и напътствие - всичко, което трябва да направите, е да ги помолите.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: