петък, 16 февруари 2018 г.

Ангелското число 45

Числото 45 е съставено от енергиите и атрибутите на числата 4 и 5. Числото 4 предлага вибрациите на инстинктивното познание и вътрешната мъдрост, изграждането на здрави основи за себе си и за другите, способност и стабилност, надеждност и упорита работа, постигане на успех, на нашата страст и стремеж и връзка с енергиите на архангелите. Числото 5 допринася за влиянието на въображението, магнетизма, смелостта, личната свобода, разнообразието и приключенията, позитивните избори в живота, адаптивността и гъвкавостта, извлечените поуки от живота, находчивостта и големите промени в живота.

Ангелското число 45 е послание от вашите ангели да насочите усилията си към нещата в живота си, които показват кой сте наистина, вашият избор на начин на живот и вашият живот като цяло. Бъдете готови да направите необходимите промени, които ще донесат благоприятни възможности по вашият път. Вярвайте, че тези промени ще донесат "по-доброто" във вашия живот във всички аспекти.

Ангелското число 45 показва, че вашите ангели ви молят да се подготвите да направите необходимите, положителни промени в живота си. Вярвайте, че вашите ангели работят в тясно сътрудничество с вас, докато преживявате тези промени в живота и ще ви помогнат с прехода. Слушайте интуицията си и ангелските напътствия относно подходящите стъпки, които трябва да предприемете.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: