събота, 17 февруари 2018 г.

Ангелското число 46

Числото 46 обхваща енергиите и атрибутите на числата 4 и 6. Числото 4 резонира с вибрациите на практичност и вътрешна мъдрост, организация, служба на другите, създаване на солидни основи за себе си и другите, способност и стабилност, приложение и прогрес и нашата страст и развитие. Числото 6 предлага енергиите на любовта към дома и семейството, съпричастност и съчувствие, отговорност и надеждност, грижа и грижовност, благодарност, простота и компромис. Числото 6 също се отнася до осигуряването на материалните аспекти на живота.


Ангелското число 46 е индикация от ангелите ви, че фокусът ви понастоящем е върху материалния свят и може да загубите фокуса си от целта на живота и душата си поради финансови притеснения и / или тревоги. Ангелите ви искат да освободите притесненията си, тъй като тези страхове блокират потока на положителна енергия. Имайте вяра и доверие, че всички ваши парични и материални нужди ще бъдат изпълнени, когато се освободите от страха от липса и / или загуба.
  
Ангелското число 46 показва, че вашите ангели искат да освободите страховете и тревогите си, за да ви помогнат да постигнете и да осигурите вашите материални нужди. Всичко, което трябва да направите, е да се отпуснете и да поискате ангелска помощ и напътствие.


Ангелското число 46 ви моли да запазите мислите си положителни и оптимистични по отношение на материалните проблеми в живота си. Повярвайте, че с упорита работа, уважение и решителност ще можете да се уверите, че всички ваши нужди ще бъдат удовлетворени.

Източник: http://sacredscribes.blogspot.bg/p/angel-numbers.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, оставете своя коментар тук: